RUMPUJEN HUOLTO HELSINGISSÄ:

Huollamme ja korjaamme kaikkia rumpuja ja lyömäsoittimia. Tavallisimpien rumpuhuoltojen lisäksi meiltä onnistuvat myös mallettisoitinten viritys, muskaripalojen huollot, nahkakalvojen asennus, patarumpujen huollot, HardCase -laukkujen korjaukset jne.

Varastossamme on aika läjä varaosia ja kalvoja erilaisiin soittimiin, ja kiitos hyvien kontaktiemme, saamme hankittua osia, joita suoraan hyllystä ei löydy.

Monet pienet huollot hoituvat hiljaisempana aikana jopa odottaessa, mutta isompien hommien aikatauluista on hyvä olla yhteydessä jo etukäteen. Tällä hetkellä soitinten huoltohommia on nimittäin kertynyt jo ihan jonoksi asti.

Suuremmista huoltotöistä meiltä saa etukäteen tarjouksen, jotta tarvittaessa kustannukset voi hyväksyttää johtoportaissa.

Parhaiten pystymme valmistumaan soittimienne huoltoon, kun laitatte etukäteen mahdollisimman tarkat tiedot soittimista, jotka ovat korjauksen tarpeessa. Jos tarkat merkit ja mallit eivät ole tiedossa, valokuvat auttavat meitä jäljittämään, mistä rupeamme etsimään mahdollisia varaosia. Parasta on tietysti, jos soittimen saa tuotua näytille Pannuhuoneelle Herttoniemeen.

Yhteystietomme löytyvät TÄSTÄ.

Muutenkin autamme mielellämme selvittämään huoltoihin ja varaosiin liittyviä seikkoja.


Kellopeli työn alla. Deagan -merkkinen soitin sai uuden laatikon ja se viritettiin 442Hz -vireeseen.

14" rumpu saa ylleen nahkaisen kalvon.

Premier -patarumpu astetta perusteellisemmassa käsittelyssä.

Tamburiini saa uuden kalvon.

Bodhran ja tamburiini uusilla kalvoilla.

Tamburiinit valmiina vaihdetuilla kalvoilla

Vibrafonin putket olivat saaneet osumaa. Laitoimme kuntoon.

.

.