Helsinki Drum Academy - Cajonin soiton perusteet, 4 soittotuntia

Opi cajonin soiton perusteet neljän erillisen soittotunnin aikana.


Opettajana Tuomo Huhdanpää

www.percussion.fi/tuomo


Kun tunteja on jo muutama, ehditään cajonin soitossa käytettäviä tekniikoita opiskella vähän muillakin soittimilla, joista eri tekniikoita on omittu cajonin soittoon. Cajonin lisäksi tunneilla voidaan soittaa conga-rumpuja, djembeä, kehärumpuja sekä vähän rumpusettiäkin tarvittaessa.


Cajon, joka on se sellainen laatikkorumpu, on Perun kansallissoitin. Sitä käytetään paljon flamenco-musiikissa, mutta rumpu toimii mainiosti myös leirinuotiohenkisessä komppauksessa tai vaikkapa rumpusetin korvaajana akustisessa soitannassa.


Tunneille voi tulla aiemmasta soittokokemuksesta riippumatta. On kuitenkin hyvä kertoa vähän omasta/lahjan saajan soittotaustasta, jotta opettaja osaa varautua sopivilla soittovehkeillä, materiaaleilla ja tavoitteellisuudella.


Tällainen pikakurssi sopii erityisesti, kun haluaa tutustua vähän pintaa syvemmältä soittimen soittotekniikoihin, eikä ainoastaan oppia muutamaa peruskomppia cajonilla.


Kysy lisää: [email protected]***


Tunnit pidetään Helsingin Herttoniemessä Helsinki Drum Academyn tiloissa. Soittotuntien ajankohdasta sovitaan erikseen. Yhden tunnin pituus on 45 minuuttia, ja soittotunti sovitetaan opiskelijan lähtötason mukaiseksi.


Tunnit on käytettävä 3 kuukauden kuluessa ostamisesta.Osta tämä
  • 195,00 € EUR