8 viikkoa käsiä - Helsinki Drum Academyn verkkokurssi

Jaska Lukkarinen, Tuomas Rauhala, Tomi Kauppila ja Tuomo Huhdanpää ovat tehneet sinulle kahdeksan viikon kurssin, joka lähestyy käsitekniikkaa eri suunnista. Jokainen opettaja on valinnut muutaman harjoituksen, jotka ovat olleet tärkeitä jonkin tietyn asian kehittymisessä.

Kurssin aikana saat aikataulutetusti 16 päivänä harjoituksia, joihin paketista löytyy esittelyvideo, harjoituksen taustaa ja muita soveltamisohjeita. Ennalta taltioitujen materiaalien lisäksi kurssin aikana järjestetään 4 webinaaria, ja harjoituksista voi kysyä ja keskustella kurssin osallistujien kesken suljetussa keskusteluryhmässä.

Kurssi alkaa yhteisellä webinaarilla maanantaina 22.6.2020 klo 20. Muut webinaarit järjestetään aina kahden viikon välein samaan aikaan.

Kurssin hinta on 80€ (sis alv), ja kurssilla on kahden viikon rahat taikaisin -takuu kurssin alkamisesta.

"Olemme valinneet kurssin materiaaliksi joitakin omia suosikkiharjoituksiamme, jotka ovat auttaneet ja kehittäneet meitä erilaisissa rumpujen soittamiseen liittyvissä vaiheissa tai haasteissa. Koska harjoitukset tulevat kovin erilaisilta soittajilta, joiden kehittyminen soittajina on kulkenut kovin erilaisia polkuja, ei kurssin tarkoitus ole edetä jostakin tietystä alkupisteestä vaiheeseen, jossa kaikki kurssin läpi käyneet olisivat millään tavalla valmiita. Sen sijaan ajatuksena on tarjota harjoituksisa, joita huolella harjoittelemalla ja luovasti soveltamalla voi saada vinkkejä ja oivalluksia omaan soittoon."

Saat 2 PDF ja 1 MP3

Osta tämä
  • 80,00 € EUR